Wat is het retourbeleid van you are a god-dess?

You are a god-dess streeft ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten door o.a. het aantal retourzendingen te minimaliseren.  Om dat te realiseren voorzien wij de koper van een uitgebreide productomschrijving en vermelden wij de maatvoering zo nauwkeurig mogelijk. Ook bieden wij de gelegenheid om onze producten te komen passen. 

Wil je om welke reden dan ook toch retourneren? Lees hieronder op basis van welke voorwaarden dat kan. 

Onder welke voorwaarden retourneren?
Bestellingen gedaan op youareagod-dess.com kun je om welke reden dan ook binnen 7 dagen retourneren mits de producten niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. 

Hoe retourneren?
Stuur binnen 7 dagen een e-mail naar heart@youareagod-dess.com en vermeld daarin jouw naam, ordernummer en het product dat je wilt retourneren. Wij zullen dit bericht beantwoorden met verdere instructies. 

Hoe zit het met de retourkosten en de afhandeling van de retour?
De retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Wanneer you are a god-dess de retour heeft ontvangen streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen de retour af te handelen en het bedrag restitueren.

Ook nieuwsgierig naar hoe you are a god-dess haar verzendingen en aflevering regelt? Ontdek er meer over op deze pagina.