VERZENDING & LEVERING

Wat is de levertijd?
You are a god-dess wil moeder aarde ontlasten door deadstock (onverkochte kledingitems) zoveel mogelijk te minimaliseren. Daarom kiezen wij voor het principe ‘made to order’ (het kleding item wordt pas gemaakt op het moment dat jij een order plaatst) en hebben we een kleine stock laten maken in Portugal. Wanneer het item made to order is duurt de levertijd 3 weken. Als je een item hebt besteld die in Portugal gemaakt is dan heb je deze binnen 5 werkdagen op de mat liggen. 

Wat zijn de verzendopties en verzendkosten?

  1. Gratis afhalen: Je kunt er voor kiezen om het product gratis op te halen in Amersfoort of op een van de markten waar you are a god-dess staat. Dit dient tijdig overlegd te worden: minimaal 5 werkdagen voor het gewenste afhaalmoment. Dit doe je door een bericht te sturen naar jolien@youareagod-dess.com.
  2. Order laten bezorgen: you are a god-dess verstuurd al haar orders met track & trace. Zo weet jij precies wanneer jouw pakket op de post gaat, waar deze uithangt en wanneer deze afgeleverd is. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het totale pakket en zijn in de meeste gevallen €4,10 of €6,75.

Door wie wordt mijn order geleverd?
Wij zien in PostNL een betrouwbare leverancier en versturen al onze orders dan ook via hun service.

Ook nieuwsgierig naar het retourbeleid van you are a god-dess? Op deze pagina lees je er meer over.